1/10/14

Live Digital Painting- Andrea

Estem orgullosos de presentar-vos una novetat tecnológica i artistica que volem convertir en una disciplina habitual al nostre bloc... la Digital Painting presentada en format de pel.lícula!
Si no acabeu d´entendre que és la pintura digital només cal que veieu aquest vídeo que ha muntat i editat l´Andrea. Feu-vos al càrrec de que veieu un dibuix fet a la pantalla de l´ordinador de manera integral, apuntat i pintat a partir del model natural, en una sessió. Felicitats Andrea, ets una crack del ratolí!

7 comentaris:

  1. Molbé Andrea ho has fet molt be començes ja el curs fent coses maques

    ResponElimina
  2. hola soy tu comanyero el josep muy bonito el video sigue asi i podrasnser una gran directora de peliculas

    ResponElimina
  3. Muchas felicidades Andrea, me ha gustado mucho ver todo el proceso de tu trabajo, primero el dibujo, después el c olor, el fondo, la firma, hasta conseguir un estupendo resultado, seguire tus pasos durante el curso.

    ResponElimina
  4. Hola Andrea te lo has currado i se parece mucho al josep sigues asin que pasaras el curso volando i el video esta muy bien presentado a ver cuando haces otro ENHORABONA ANDREA soy la Irene Moreno de PFI

    ResponElimina
  5. hola soy la tamara de 4t1 te lo as currado asaco tia me encanta es clabadito al jusep tienes mucho arte ole tu si senyora

    ResponElimina
  6. Molt bé Andrea, ets una gran dibuixant. Bravo!!. Sóc el Pep musiquetes....

    ResponElimina
  7. molt be andrea te quero muncho

    ResponElimina